Over BHC Consultancy

BHC Consultancy is het bedrijf van Bouwe Hofstee

Veiligheid binnen zorginstellingen
Zorginstellingen in Nederland vragen al jaren: “Hoe kunnen we de veiligheid in de zorg echt goed vorm gaan geven?”. BHC Consultancy heeft ruim 25 jaar werkervaring binnen de gezondheidszorg en heeft de expertise in verschillende functies, die vaak worden onderverdeeld in bijvoorbeeld: gastvrouw/gastheerschap, verplegend personeel, beveiliger in de zorg of een leidinggevende in de zorg. BHC Consultancy vraagt zich af : “Kunnen we veiligheid en zorg ook wat meer combineren?”. Dit kan door  het aanbieden van opleidingen, trainingen en bijscholingen op maat.

Beveiliger in de zorg als beroep
Een ‘gewone’ beveiliger krijgt vanuit de basisopleiding niets mee over zorg en mag én kan ook niet volledig de zorg ondersteunen. Een beveiliger in de zorg mag én kan dit wel! Beveiligers in de zorg hebben naast de opleiding “beveiliging in de zorg”  wel extra ‘zorgbagage’ meegekregen. Bijvoorbeeld: praktijkgerichte trainingen, omgaan met agressie, BHV en cameratoezicht.

We spreken pas van een beveiliger in de zorg als iemand aanvullende trainingen heeft gehad en het hierbij behorende SVPB certificaat beveiliging in de zorg heeft behaald.

De competenties en diploma’s die beveiligers in de zorg all-round maken zijn: beveiliger MBO niveau 2, Certificaat beveiliging in de zorg, praktijkgerichte trainingen, BHV, goede sociale en contactuele vaardigheden, empathisch vermogen en affiniteit met zorg.

Aanvullende opleidingen en trainingen
Personeel of beveiligers in de zorg kunnen altijd in overleg met BHC Consultancy en de (zorg)organisatie worden nageschoold. Dit zorgt ervoor dat personeel en beveiligers in de zorg uitstekend in staat zullen zijn om niet alleen het veiligheidsgevoel te vergroten maar ook te behouden binnen uw organisatie. Ook biedt BHC Consultancy trainingen op gebied van: gastheerschap, security awareness, proactief beveiligen, cameratoezicht of trainingen op gebied veilige zorg/politieconvenanten en crisisbeheersing binnen diverse specialistische afdelingen in de organisatie.

Navigatie

Opleidingen en Trainingen

Portfolio

Contact