Training mentale & fysieke weerbaarheid

Complete training mentale & fysieke weerbaarheid

BHC Consultancy brengt een complete, interactieve training op de markt, die medewerkers en beveiligers binnen uw organisatie voorbereidt op mentale & fysieke weerbaarheid.

Waar bestaat de training uit?

De training bestaat uit de navolgende onderdelen:

 • De-escalerend en klantgericht communiceren
 • Attitude (houding en bejegening)
 • Omgaan met verschillende omgangsvormen
 • Veilige werkhouding, risico’s analyse en de-escalerend handelen
 • Peersupport en nazorg
 • Mentale & fysieke weerbaarheid

Deze training mentale & fysieke weerbaarheid is praktijkgericht

De praktijkgerichte training is opgebouwd uit discussies, individuele oefeningen, en groepsopdrachten. De inhoud van de training in combinatie met onze unieke werkwijze zorgen voor een gegarandeerd resultaat.

In de organisatie hebben medewerkers of beveiligers hoofdzakelijk drie aandachtsgebieden:

 • Voorkomen van agressie en geweld binnen de organisatie.
 • Veiligheid creëren binnen de organisatie en risico’s kunnen minimaliseren.
 • Voorkomen van stress bij klanten, medewerkers en het kunnen toepassen van de communicatieve en sociale vaardigheden bij agressie.

Voor wie deze training?

Waarschijnlijk zijn uw werkzaamheden niet primair gericht op het aanpakken van de alledaagse risico’s binnen de organisatie. Toch kunt u ermee te maken krijgen. Vooral voor mensen met een publieke taak is de kans hierop reëel. Dus bent u beveiliger, ambtenaar, medewerker van een sociale dienst of werkzaam in de gezondheidszorg? Dan is het belangrijk dat u of uw team risico’s tijdig herkennen en adequaat kunnen optreden.

Wij bieden de training mentale & fysieke weerbaarheid aan in twee varianten: incompany of op basis van open inschrijving. BHC Consultancy heeft voldoende kennis op het gebied van mentale & fysieke weerbaarheid en weet de trainingen naadloos aan te passen aan specifieke doelgroepen of organisaties. Zo bent u verzekerd van een relevante, persoonlijke en praktijkgerichte training met optimaal resultaat.

Incompany

Wilt u een training die compleet is afgestemd op uw team en organisatie? Dan is de incompany training mentale & fysieke weerbaarheid de oplossing. De training gaat gepaard met een uitgebreid voortraject waarbij we samen met uw organisatie leerdoelen gaan opstellen. De incompany training is compleet aangepast op de sfeer, werkwijze en cultuur van de organisatie.

Open inschrijving

Heeft u individuele wensen en wilt u uzelf spiegelen aan deelnemers uit andere vakgebieden? Schrijft u dan in voor de open inschrijving. De open training is voor iedereen toegankelijk. Dit betekent echter niet dat we aan de oppervlakte blijven. We gaan de diepte in en spelen in op uw individuele wensen en verwachtingen.

De training kent twee dagdelen in de vorm van klassikale bijeenkomsten.
De trainingsdagen vinden plaats op locatie. De trainingsdagen kunnen eventueel ook op maatwerk worden uitgebreid.

Kosten

Incompany training mentale & fysieke weerbaarheid vindt doorgang bij minimaal 4 cursisten en maximaal 10 cursisten.

All-in prijs € 1375,= (inclusief cursusmateriaal en professionele begeleiding).

 • BTW vrijgesteld.
 • Inclusief lesmaterialen
 • Exclusief locatie en lunch.

Open individuele inschrijving All-in prijs € 375,= (inclusief cursusmateriaal en professionele begeleiding)

BHC Consultancy rekent geen kosten voor de voorbereiding van de training.

BHC Consultancy is opgenomen in het Centraal Register Klein Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dit zijn eisen op het gebied van zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.